Post by tiocumbschenkarso on Mar 5, 2022 11:11:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Squad - Idle Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Squad - Idle Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood piiramatu vastupidavus ▞▞▞
▞▞▞ Hero Squad - Idle Adventure 2022 version ▞▞▞
Hero Squad - Idle Adventure Игре улога zds
Siiani tundub mäng kena, olen mänginud ainult umbes 10 minutit, kuid annan põhjalikuma hinnangu hiljem.
Pärast õpetuse läbimist avasin preemiate saamiseks kohe akna meeldimise ja uuesti ülevaate postitamisega, kuid lubage mul mängida vähemalt 30 minutit, et näha, kuidas läheb, või tehke preemiate saamiseks mänguekraanil 2 akent, et meeldida ja üle vaadata.
Mulle väga meeldib tegelaste kunst ja mäng on jumalakartlik
Hero Squad - Idle Adventure Rol Oyunu wxb
Hämmastav mäng heade tegelastega, mida kindlasti installitakse
See läheb hästi kui lihtne mäng 🎮
Last Fortress: Underground Strategie atce
Bb
Sissejuhatus on liiga pikk
Ilus karakterkunst ja väga kena moodustamissüsteem tiimide koostamiseks. Kuid mäng on nagu elamine lõhki, kuidas see üritab teid asjade eest maksma meelitada. Näiteks Dark & Hetkel mängu sees toimuv kerge sündmus: bänner ütleb, et saate Core Hero tõmbe TASUTA.Välja arvatud juhul, kui selle saamiseks peate maksma 20-dollarise igakuise alamteenuse eest. Ja te ei saa lõplikku tegelikku F2P auhinda, milleks on 6 värbamist, kuna selle väljateenimiseks pole piisavalt ürituse etappe. Kogu mäng on selline
Veel vara otsustada, kas see meeldib mulle või mitte.
Lõbus ja lihtne
Serverid on kuu aja jooksul surnud, keegi isegi ei mängi enam. Võib-olla kokku 5 inimest kogu serveris, sest kõik lihtsalt lahkuvad.
100 tasuta loosi saamiseks peate kulutama raha
Hero Squad - Idle Adventure રોલ પ્લેઇંગ pms
Armastan kontseptsiooni Hämmastav mäng.
Siiani on kõik hästi. Meeldimise ja hindamise eest antakse tasuta asju
5 tärni, et saada tasu. Kui ei värskendatud, siis lahkusin.
Mitte väga halb
See mäng näeb tõesti lahe välja, kuid täistööajale taandatud arv on täiesti desorienteeriv. Kõik toimub nii kiiresti ja ilma sügavamate selgituste ja kontekstita. Ma ei tundnud kunagi, et mängiksin seda mängu, sest kunagi polnud punkti, kus mul oleks õigus teha teadlikke otsuseid. Pärast ilusate tulede ja värvide keeristormi (ma soovin, et kaklused laseksid mul tegelasi ja animatsioone hinnata) visati mind ülerahvastatud avaekraanile ja rünnati sõnaga "vaata mind üle!" ja "jaga mind!" viipasid. Jõhker.
Meeldiv mäng armsate tegelastega.
Tõesti hästi tehtud gacha tühikäigul. Palju lõbusaid tegelasi, palju optimaalseid meeskondi.
Seni hea näeb veel
Kunstikujundus on tõesti hea ja mäng on minu jaoks nauditavam kui teised sedalaadi mängud.
Seda on veel vara öelda, kuid esialgu on see lõbus ja uus. Väljakutse määrad on aga kohutavad.Mäng tundub okei, natuke raha kahvata, aga mitte rohkem kui paljudel teistel, ma lihtsalt ei saa rohkem tähti anda, sest lisad on nii halvad
Pärast ühepäevast mängimist ei saa ühendust luua. 1 täht.
Hero Squad - Idle Adventure Lakon Peranan chos
Taas sisse logitud, sidumine ei läinud läbi, tahtis, et ma alustaksin otsast... ei... tegelikult mitte palju tühivõitlust.
Seni pole paha, loodan, et rohkem lahedaid naistegelasi vajab waifu liiga loomist
Nagu mäng
Wow mäng on ainus asi, mis vajab rohkem uut tegelast, et kutsuda iga nädal palju uusi tegelasi
Testis preemiat
Mäng ei taha pärast viimast värskendust logida ja olen juba kulutanud raha mänguvaluutas. Peale selle jätke mängupäevad vahele ja jääge maha. Ma ei kulutaks sellele raha enne, kui nad end kokku saavad.
Sama mis kõik
Üsna sujuv mängimine on nagu teisedki, kuid sellel on ka head detailid ja see võimaldab teil ka strateegiaid koostada.
Lihtsalt järjekordne sarnaste mängude koopia. Nende mängude eest on 0 punkti. 0 lugu. 0 mänguviis. Ainus, mida muudad, on kunst. Pole lahe. Tee paremini.
Minu arvates oli kunst ja animatsioon värske ja ilus. Kahjuks ei tööta mäng minu Note10-ga hästi. Pidevad pidevad andme- ja ühenduseprobleemid. Õpetus oli valus.. sunnitud versiooniuuendused ja mis näib olevat võlts intro gacha. Tulen tagasi ja proovib mõne aja pärast uuesti ning loodetavasti parandab tulemust.
Mulle meeldib, kuidas õpetus paneb sind hella op
Hea mäng ei midagi erilist
Esmamuljed on head
Hero Squad - Idle Adventure Giochi di ruolo tyxc
Seda kirjutades öeldi mängus, et 5 tärni hindamine annab mulle preemia... Nii et siin on 4 tärni
Ma pole veel kindel, kas see mulle meeldib. Pole 5 minutit mänginud, enne kui soovis preemiate ülevaatamist. Edit: mängisin umbes 30 minutit, enne kui pidin lõpetama. Võib-olla piisab kangelase meeskonna täiendamiseks jõudeoleku auhindadest või peate kasutama p2p-d. LvL ülempiir on kangelasel 20 ja teete seda esimese 2 minuti jooksul. Siis u transend, kuid ei saa uuesti lvls, nii et sa ei saa lihvima seda teha niiii ma eeldan, et maksate päris raha. Mul hakkas enne 30 min lõppu igav. Aga see on ainult minu kogemus mänguga
Игра не плохая вообщем.
Äsja mängima hakkasin, mida edasi mängin. Esmapilgul tundub, et see saab enamiku tühikäigul töötava battler gacha mängu tavapärasest mehaanikast. Värskendan oma arvustust, kui ma edasi arenen